Menu

Log på

5. maj 2017
Sportsudvalget inviterer til mushermøde

Sportsudvalget inviterer til Mushermøde
Lørdag d. 6.5.2017 fra kl. 13.00 – 16.00

Mushermødet holdes igen på Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby
Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du kommer, bare af hensyn til køkkenet.

Dagsorden:

1. Sportsudvalget 2017-2018
2. Ny person til Sport udland, da Henrik Hansen udtræder.
3. Evaluering af sæsonen.
4. Torbens forslag til ny måde af afholde løbsweekender på. Og Henrik Hansens tanker om tests.
5. Løbskalender
6. Cupreglement er til revision
7. Indkomne foreslag.
8. Næste mushermøde
9. Olivers Petfood Cup, uddeling af præmier. Husk at få en til at tage din præmie med hvis ikke du kommer.
10. Ny brugsprøve for Samojedene
11. Evt.
Torben Sønderskovs forslag:
Lørdag Kl. 12:00 Mushermøde Kl. 13:00 Første start. Aften: Fælles spisning. Søndag Kl. 10:00 Første start, præmier og hjem.
Begrundelse: Flere fra den anden side kan komme med til løb over broen. Der skal kun investeres i 1 overnatning. Mindre stres fredag efter arbejde/pakke bil/transport. Varmen om eftermiddagen kan være et minus. Sen parkering om eftermiddagen før andre gæster på stake out.

Henrik Hansens tanker om tests:
Jeg er kommet i tanke om en ting mere, når man skal se på løb i lidt længere perspektiv. Det er de træktests der er ved at blive lavet. Her tænker jeg at det er det enkelte race udvalg der skal afholde dem. Begrundelsen for dette er at ideen om løb vil glide i baggrunden og det de fleste deltagere vil fokusere på er selve testen. Vil skulle nødigt som klub opleve det jeg har været med til i Sverige gennem årene, evig og altid brok over sporenes kvalitet og længde. Det har skabt så meget splid, inden for flere racer. Jeg tænker løb er en ting, og test er en anden sag. Jeg tænker også at test skal kunne tages en eller to gange om året. Så må vi som kører prioriterer dette hvis man vil have en træktest. Jeg tænker også disse tests skal kræve den samme træningsmængde for at bestå som det kræver at vinde på udstillinger, ellers giver det ikke mening for mig. I min verden er det kun hunde der gode til at arbejde der skal kunne bestå. Forslag til Cup ændring, stillet af Carsten Hermansen Hvis et løb aflyses efter sidste tilmeldingsfrist ( eftertilmelding skal ikke længere være muligt) og før første startende musher i første heat, skal der stadig gives point i cuppen. Mit foreslag er 1 point til alle tilmeldte mushere og 3 point til alle ikke-tilmeldte mushere. (på lige vilkår som hvis der er et løb man ikke deltager i). Begrundelse: På den måde bliver tilmeldte mushere stadig belønnet for at have haft til hensigt at køre løbet, og det er i ånd med cuppen, favorisermushere der kører flere løb gennem sæsonen. Hvis løbet bliver aflyst før sidste tilmelding, er der stadig mulighed for at tilmelde sig, og reglen skal derfor ikke håndhæves. Reglens hensigt er, at fremme tilmelding og kørsel på begge sider af broen, så det ikke kan være fordelagtigt a deltage i jyske løb og håbe på at sjællandske bliver aflyst. Som det er nu vil konkurrenterne i cuppen stå status quo, hvis løbet bliver aflyst, men hvis det bliver kørt, ville der være mange point at give ud (selv med 1 deltager i en klasse, vil man vinde 2 point på konkurrenten der ikke har meldt sig til).

Go to top